Μικρός Γιαλός
Μικρός Γιαλός
Μικρός Γιαλός
Μικρός Γιαλός
Μικρός Γιαλός
+ -

Κράτηση online

\/

Μικρός Γιαλός

el en
BOOK NOW

Μικρός Γιαλός

Ο Μικρός Γιαλός βρίσκεται σε ένα φυσικό κόλπο και δημιουργεί μια εντυπωσιακή ημισέληνο με λευκά βότσαλα, η οποία βλέπει σε μια κρυστάλλινα γαλαζοπράσινη θάλασσα. Τα βουνά που περιβάλλουν τον κόλπο αποτελούν εμπόδιο για τους ισχυρούς ανέμους, κάνοντας τη θάλασσα να είναι σχεδόν πάντα ήρεμη. Στην παραλία υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Στον κόλπο μπορείτε να βρείτε γραφικά ταβερνάκια και οικογενειακά εστιατόρια, καφετέριες και μίνι μάρκετ.

Πάνω από τον κόλπο του Μικρού Γιαλού βρίσκεται το χωριό του Πόρου, ένα μικρό ορεινό χωριό, όπου μπορείτε να βιώσετε τους ρυθμούς της ζωής και της ηρεμίας των νησιωτών. Στο χωριό θα βρείτε 2 οικογενειακές ταβέρνες και ένα μικρό καφενείο οπού μπορείτε να περάσετε μερικές ώρες πίνοντας τον καφέ ή το ούζο παρέα με τους ντόπιους.

Σε απόσταση 15 χιλιομέτρων βρίσκεται το Νυδρί, ένα τουριστικό κέντρο με πολλά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Ημερήσιες κρουαζιέρες αναχωρούν από το λιμάνι του για τα γύρω νησιά καθημερινά. 

Η πόλη της Λευκάδας, η πρωτεύουσα του νησιού και το κέντρο της νυχτερινής ζωής, απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα. Είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο καθώς το οδικό δίκτυο της Λευκάδας είναι στο σύνολό του πολύ καλό. 

Ο κόλπος του Μικρού Γιαλού είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, προσφέροντας ποικιλία επιλογών. Η πανέμορφη παραλία μας και το γραφικό χωριό του Πόρου είναι μόνο η αρχή στο μαγευτικό ταξίδι που μπορεί να σας προσφέρει η διαμονή σας στη Λευκάδα.

 

All rights reserved www.ilianthoslefkada.gr 2016 | Created by BOOKRES